Πρώτες εικόνες του ανανεωμένου Volkswagen Golf R
7 Φωτογραφίες »

Πρώτες εικόνες του ανανεωμένου Volkswagen Golf R

2.102 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2024)

- Κυκλοφόρησαν οι πρώτες teaser εικόνες.
- Αλλαγές σε προφυλακτήρα και φώτα.
- Πιθανότατα με περισσότερη ισχύ.
- Πρεμιέρα το καλοκαίρι.

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες teaser εικόνες

Το ανανεωμένο Volkswagen Golf έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο σκληροπυρηνικό Golf R που ακολουθεί. Στο πλαίσιο αυτό η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser εικόνες, δείχνοντας το καμουφλαρισμένο, πριν προβεί στην αφαίρεση του καμουφλάζ το επερχόμενο καλοκαίρι.

Αλλαγές σε προφυλακτήρα και φώτα

Το εντυπωσιακό γαλάζιο καμουφλάζ μακιγιάρει τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στο εξωτερικό, οι οποίες δε θα είναι ραγδαίες, κάτι που ίσχυσε και στις υπόλοιπες εκδόσεις. Ο τροποποιημένος μπροστινός προφυλακτήρας έχει έναν αισθητήρα ραντάρ τοποθετημένο στο κέντρο που δεν θα βρείτε στο απερχόμενο μοντέλο. Από κει και πέρα παρατηρούμε και κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις στα φωτιστικά σώματα.

Πιθανότατα με περισσότερη ισχύ

Οι άνθρωποι της VW δεν μοιράζονται λεπτομέρειες σχετικά με τον κινητήρα ή τις επιδόσεις της φρεσκαρισμένης ναυαρχίδας του Golf. Από τη στιγμή όμως που το Golf GTI αύξησε την ισχύ του από τα 245 στα 265 άλογα, δεν αποκλείεται το ανανεωμένο Golf R να ακολουθήσει και αυτό τον ίδιο δρόμο. Θυμίζουμε πως το τρέχον μοντέλο είναι εξοπλισμένο με τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων, που προσφέρει ισχύ 320 ίππων και 420 Nm ροπής.

Πρεμιέρα το καλοκαίρι

Επί του παρόντος η Volkswagen δεν είναι διατεθειμένη να πει πολλά για το ανανεωμένο Golf R, ωστόσο ο Reinhold Ivenz, επικεφαλής του τμήματος R της Volkswagen, επιβεβαιώνει πως το μοντέλο θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι.

CORAL GAS PASXA
fiat