Στο νέο hi-tech infotainment της Ford παίζεις και βιντεοπαιχνίδια!
4 Φωτογραφίες »

Στο νέο hi-tech infotainment της Ford παίζεις και βιντεοπαιχνίδια!

2.181 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2024)

- Βασισμένο σε λειτουργικό της Google.
- Προσφέρει συνδεσιμότητα και με Apple CarPlay.
- Δίνει τη δυνατότητα να παίζεις παιχνίδια και με χειριστήριο!
- Μεγαλύτερες μνήμες, πιο γρήγορο και με δυνατότητα ενημερώσεων.

Βασισμένο σε λειτουργικό της Google

Μία νέα ψηφιακή εμπειρία παρέχει το ολοκαίνουργιο σύστημα infotainment της Ford, το οποίο διαθέτει εφαρμογές, παιχνίδια και Google, ενώ υποστηρίζει παράλληλα και το Apple CarPlay. Το νέο 3 σε 1 σύστημα infotainment της Ford, εκτός από τα μοντέλα της μάρκας θα εξοπλίσει και τα αυτοκίνητα της Lincoln, την premium φίρμας της Ford, που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ.

Προσφέρει συνδεσιμότητα και με Apple CarPlay

Το νέο σύστημα infotainment έχει ως βάση του λειτουργικό Android και διαθέτει ενσωματωμένο το Google. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα infotainment συνοδεύεται από πολλές λειτουργίες όπως οι Χάρτες Google και ο Βοηθός Google. Ωστόσο, δύναται να συνδεθεί ασύρματα και με το smartphone του εκάστοτε οδηγού, είτε μέσω του Android Auto, είτε μέσω του Apple CarPlay. Αναφορικά με τους Βοηθούς οι επιλογές είναι τρεις: Google Assistant (η προεπιλογή), Siri της Apple ή Alexa της Amazon.

Δίνει τη δυνατότητα να παίζεις παιχνίδια και με χειριστήριο!

Από κει και πέρα, το γεγονός πως το νέο infotainment της Ford βασίζεται στο Android, του παρέχει πρόσβαση στο κατάστημα Google Play, όπου οι όσοι επιθυμούν μπορούν να κατεβάζουν μεταξύ άλλων και παιχνίδια όπως μία αποκλειστική έκδοση της Ford του Asphalt Nitro 2. Το τελευταίο μπορεί να παιχτεί και με χειριστήριο. Φυσικά, το νέο σύστημα προσφέρει δυνατότητες όπως το κατέβασμα ή την παρακολούθηση βίντεο από πλατφόρμες όπως το YouTube και το Amazon Prime Video, αλλά και στο «σερφάρισμα» στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το Google Chrome ή το πρόγραμμα περιήγησης Vivaldi.

Μεγαλύτερες μνήμες, πιο γρήγορο και με δυνατότητα ενημερώσεων

Το νέο σύστημα infotainment της Ford έρχεται με υπερπενταπλάσια επεξεργαστική ισχύ από τα τρέχοντα συστήματα των μοντέλων Ford και Lincoln. Έχει επίσης σχεδόν τέσσερις φορές μεγαλύτερη μνήμη, οκτώ φορές μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης και πολύ καλύτερα γραφικά. Αυτές οι βελτιώσεις δεν έγιναν μόνο για το παρών αλλά και για το μέλλον, καθώς έχει τη δυνατότητα να δέχεται ασύρματες ενημερώσεις (over-the-air), για να παραμένει... ακμαίο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
TI LINGLONG AGORAZO
skoda