Τι αγοράζω με 12.000 ευρώ;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τι αγοράζω με 12.000 ευρώ;

198.586 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2021)

Αυτοκίνητο με 12 χιλιάρικα: Πώς θα βρω ένα καινούργιο αυτοκίνητο, χωρίς απαραίτητα να βάλω βαθιά το χέρι στην τσέπη; Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα μοντέλα που κοστίζουν πάνω-κάτω 12.000 ευρώ και σας παρουσιάζουμε την ιδανική δεκάδα.

Ψάχνεις Αυτοκίνητο; Ευέλικτη πληρωμή & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ με όφελος ως 2.400 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι εποχές δεν επιτρέπουν μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, επομένως πρέπει να ιεραρχήσουμε τις καταναλωτικές μας ανάγκες. Δεδομένα, το αυτοκίνητο αποτελεί αγαθό πρώτης ανάγκης, άρα πρέπει να αναζητήσουμε value for money επιλογές στην διαδικασία αγοράς ενός νέου οχήματος. Διότι μπορούμε να διαθέσουμε ένα σεβαστό ποσό σε προσιτές λύσεις που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες μας, χωρίς απαραίτητα να ξοδέψουμε όλες μας τις οικονομίες.

Εμείς ορίσαμε τα 12.000 ευρώ πάνω-κάτω ως κόστος αγοράς ενός νέου αυτοκινήτου, κάναμε έρευνα και συγκεντρώσαμε όλα τα μοντέλα των οποίων η τιμή κυμαίνεται συγκεκριμένο ποσό ξεκινώντας από την βασική έκδοση εξοπλισμού τους. Σε περίπτωση που ένα μοντέλο έχει περισσότερες από μία εκδόσεις κινητήρων, συμπεριλαμβάνεται και αυτή στην λίστα μας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα καινούρια μοντέλα που μπορούμε να αγοράσουμε με 12 χιλιάρικα, ξεκινώντας από το φθηνότερο που υπάρχει αυτή την στιγμή στην ελληνική αγορά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
15.3 Toyota 1million
test center