Νέο Toyota C-HR από 29.300 ευρώ στην Ελλάδα
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Toyota C-HR από 29.300 ευρώ στην Ελλάδα

66.600 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2023)

Ανακοινώθηκαν οι τιμές για τη νέα, δεύτερη γενιά του Toyota C-HR στην Ελλάδα. Ξεκινούν άμεσα οι online παραγγελίες με τις τιμές για το 1,8 Hybrid να ξεκινούν από 29.300 ευρώ, το 2λιτρο Hybrid από 35.270 ευρώ και το Plug-in Hybrid από 39.470 ευρώ.

Οι τιμές της δεύτερης γενιάς Toyota C-HR στην Ελλάδα

Από σήμερα, 1η Αυγούστου, το νέο Toyota C-HR αρχίζει την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά, με την εκκίνηση των online κρατήσεων. Μέσω της νέας πλατφόρμας, οι ενδιαφερόμενοι έρχονται ακόμα πιο κοντά στην απόκτηση του δικού τους C-HR, μιας και μέσω της ολοκλήρωσης της διαδικασίας, οι πελάτες θα λάβουν άμεση προτεραιότητα στην παραλαβή του αυτοκινήτου τους.

Μετά την αποκάλυψη του νέου Toyota C-HR στα τέλη Ιουνίου, η online κράτηση έρχεται να μετουσιώσει το υψηλό ενδιαφέρον των πελατών σε απτή εκδήλωση ενδιαφέροντος αγοράς. Έως και τις 11 Σεπτεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα, να προχωρούν σε διαμόρφωση της έκδοσης που τους ενδιαφέρει, σε επιλογή του Εξουσιοδοτημένου Εμπόρου που τους εξυπηρετεί και στη συνέχεια σε online κράτηση, χωρίς κάποιαχρέωση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center