Η γκάμα του νέου 8ης γενιάς Audi A6 συμπληρώνεται από την εξίσου εντυπωσιακή Αvant έκδοσή του καθώς και από την πιο σκληροτράχηλη έκδοση allroad.

Τα Mainstream premium: Audi A6 Avant και A6 allroad

25.694 Επισκέψεις στο άρθρο

Η πρακτικότητα συναντά την πολυτέλεια 

Mετά την σεντάν έκδοση του νέου A6, έρχεται η στέισον βάγκον έκδοση αυτού με την ονομασία Avant. Το νέο Α6 Avant έχει το ίδιο μήκος στα 4,94 μέτρα ωστόσο είναι πιο πλατύ και πιο ψηλό (1,89 μέτρα πλάτος και 1,47 μέτρα ύψος). Σχεδιαστικά, ακολουθεί την εντυπωσιακή φόρμα του σεντάν μοντέλου που εκφράζει δυναμισμό και πολυτέλεια στον μέγιστο βαθμό, κάτι που ισχύει και στην πιο σκληροτράχηλη έκδοση allroad που βασίζεται σε αυτή και που θα βρίσκεται δίπλα του στην έκθεση. 

Εσωτερικό-Χώροι
Τα νέα Α6 Avant και A6 allroad θα προσφέρουν ελαφρώς καλύτερα επίπεδα χώρων στο εσωτερικό τους, με αυτό να ενσωματώνει όλα τα σύγχρονα μέσα άνεσης και ασφάλειας από το μεγαλύτερο Α8, ενώ σχεδιαστικά προβάλλουν έντονα τον high tech διάκοσμο που χαρακτηρίζει τα μεγάλα μοντέλα της Αudi, με την ανάλογα κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

Κινητήρες
Το Α6 Avant θα εφοδιαστεί αρχικά με τον 3λιτρο TFSI κινητήρα βενζίνης των 340 ίππων ενώ αργότερα θα αποκτήσει και μια 2λιτρη βασική βενζινοκίνητη έκδοση. Στους diesel, ο 2λιτρος TDI της δικίνητης βασικής έκδοσης αποδίδει 204 ίππους, ενώ πιο ψηλά στην γκάμα συναντάμε τις εκδόσεις με τον 3λιτρο TDI σε δύο εκδόσεις με 231 και 286 ίππους. Όλοι οι κινητήρες είναι εφοδιασμένοι με το ήπιο υβριδικό σύστημα και εκτός των 4κύλινδρων μοτέρ, τα υπόλοιπα θα έχουν πρωτεύον ηλεκτρικό σύστημα 48βολτ. Η έκδοση allroad εφοδιάζεται αποκλειστικά με τους 3λιτρους κινητήρες βενζίνης και diesel και με το σύστημα 4κίνησης quattro.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

SPRING CHECK MERCEDES
test center