Η Α 35 AMG θα είναι η πιο «soft» AMG έκδοση στην γκάμα της νέας A-Class και θα ανταγωνιστεί τα Audi S3, Golf R κλπ.

    Τα Mainstream premium: Mercedes A 35 AMG

    25.703 Επισκέψεις στο άρθρο

    Βροχoύλα…πριν την καταιγίδα

    Εν αναμονή της ισχυρότερης έκδοσης στην γκάμα της Mercedes A-Class, η AMG μας ανοίγει την όρεξη με την έκδοση A 35 AMG την οποία και θα «γνωρίσουμε» στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού. Για την Α 45 ή Α 50 όπως πιθανότατα θα ονομαστεί η κορυφαία έκδοση της νέας A-Class θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τα μέσα του 2019. 

    Η πιο «νορμάλ» -από τις εκδόσεις AMG- πρόταση για την A-Class, εντυπωσιάζει με τον δυναμικό της χαρακτήρα, δείχνοντας άμεσα πως πρόκειται για μια έκδοση με έντονα σπορ στοιχεία. Οι νέες γρίλιες στον προφυλακτήρα, η επιθετική μάσκα, οι μεγαλύτερες ζάντες, και οι μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες διαμορφώνουν την «ανήσυχη» αυτή έκδοση της A-Class.

    Στο εσωτερικό της η Α 35 AMG θα συνδυάζει την όμορφη και σύγχρονη σχεδίαση με σπορ στοιχεία, όπως με τη χρήση αλκαντάρα και δέρματος στις επενδύσεις, ραφές, καθίσματα με έντονη πλευρική στήριξη, αλουμινένια πεντάλ κ.α.

    Η A 35 ΑMG θα εφοδιάζεται με τον δίλιτρο κινητήρα της Mercedes ο οποίος σε αυτή την περίπτωση αποδίδει 300 ίππους και συνδυάζεται με το 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της εταιρείας, καθώς και με το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC. Η ρυθμιζόμενη ανάρτηση που θα διαθέτει σε συνδυασμό με τα προγράμματα παραμετροποίησης υπόσχονται πως θα καταστήσουν αυτή την Α-Class αποτελεσματική και ιδιαίτερα γρήγορη, με την Α 45 (ή Α 50) να αποκτά πλέον πιο ξεκάθαρο ρόλο και να έρχεται να αποτελέσει μια πιο σκληροπυρηνική πρόταση.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    DEH PASXA
    test center