Η νέα B-Class θα βασιστεί στην γκάμα την τεχνολογία και τα μηχανικά μέρη της A-Class, συνεχίζοντας να αποτελεί την compact πολυχρηστική πρόταση της εταιρείας. ΦΩΤΟ Avarvarii

    Τα Mainstream premium: Mercedes B-Class

    25.693 Επισκέψεις στο άρθρο

    Παραμένει πολυχρηστική

    Η B-Class περνάει στη νέα εποχή της με την Mercedes να ετοιμάζεται να μας την αποκαλύψει πλήρως στην έκθεση του Παρισιού. Η νέα B-Class ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Mercedes και διαθέτει εκσυγχρονισμένο προφίλ γενικότερα, ωστόσο διατηρεί τον MPV χαρακτήρα της, αποτελώντας έτσι το αντίπαλον δέος της Σειράς 2 Active Tourer της BMW. 

    Εσωτερικό-Χώροι
    Στο εσωτερικό της η νέα B-Class αναμένεται να ενσωματώσει πολλά από τα νέα -στοιχεία σε αισθητικό και ποιοτικό επίπεδο- από την A-Class. Ωστόσο θα υπάρχουν και πολυχρηστικά στοιχεία, όπως περισσότερες και πιο πρακτικές θέσεις για αντικείμενα καθώς και άλλες λύσεις που θα εξυπηρετούν τις μεταφορικές ανάγκες των επιβατών στο μέγιστο. Οι χώροι θα είναι ελαφρώς μεγαλύτεροι σε σχέση με την προηγούμενη γενιά γενικότερα. 

    Κινητήρες
    Η νέα Β-Class βασίζεται στην πλατφόρμα MFA2 που χρησιμοποιεί και η Α-Class και θα διατίθεται με τους ίδιους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, ξεκινώντας από τον νέο 1,33 λτ. βενζίνης. Παρόλο που η οικογένεια των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Mercedes EQ θα ξεκινήσει από το 2020 με τη δική του γκάμα μοντέλων, η νέα γενιά της B-Class κατά πάσα πιθανότητα θα διαθέτει και εκείνη ηλεκτρική έκδοση, ίσως κάποια plug-in hybrid έκδοση, που θα εφοδιάζεται και με 48βολτο ηλεκτρικό πρωτεύον σύστημα.  

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    test center
    KIA