ειδησεις για LOTUS ELISE

Νέα, ειδήσεις & όλα τα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτου (συμβατικά & ηλεκτρικά). Δοκιμές & συγκριτικά test. Τιμές για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα πάντα για καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και για προιόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου.

Lotus: επίθεση σε όλα τα μέτωπα στο Παρίσι!

Lotus: επίθεση σε όλα τα μέτωπα στο Παρίσι!

Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Η βρετανική φίρμα φαίνεται να εξαπολύει επίθεση σε όλα τα μέτωπα στην έκθεση του Παρισιού. Κι’ αυτό γιατί παρουσίασε ούτε ένα ούτε δύο, αλλά συνολικά πέντε πρωτότυπα διαφορετικών μάλιστα κατηγοριών, αφού πλέον θέλει να εισχωρήσει τόσο στα πολυτελή τετράθυρα κουπέ, όσο και στα αυτοκίνητα πόλης!

Η στιγμή παράδοσης της Lotus Elise R από τον Dany Bahar στον Akio Toyoda

Μια Lotus Elise R «δώρο» στην Toyota!

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Η βρετανική φίρμα «δώρισε» μια Elise R στην Toyota με αφορμή την άψογη συνεργασία των δύο, που προέκυψε από το γεγονός ότι η ιαπωνική εταιρεία τροφοδοτεί το συγκεκριμένο μοντέλο της Lotus με κινητήρες από το 2003. Συνάμα το συγκεκριμένο όχημα φορούσε τον τελευταίο κινητήρα της γενιάς 2ZZ-GE.

Η νεότερη γενιά της Lotus Elise καταφέρνει κατανάλωση μόλις 5,04 λίτρα/100 χιλιόμετρα!

Lotus Elise: το πιο οικονομικό sportscar

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010

Για όσους γνωρίζουν την ιστορία της Lotus η οποία έχει αφιερωθεί στην κατασκευή ελαφριών υπεραυτοκινήτων, η ανακοίνωση αυτή μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη. Έτσι η Lotus αναφέρει ότι η Elise είναι το πιο οικονομικό sportscar παγκοσμίως με κατανάλωση που φτάνει τα μόλις 5 λίτρα/100 χιλιόμετρα!

Η ανανεωμένη Elise δεν κρύβει τη «συγγένεια» της με τη μεγαλύτερη Evora

Ανανεωμένη Lotus Elise στη Γενεύη

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010

Με νέο κινητήρα 1,6 λίτρων και αρκετές εξωτερικές διαφοροποιήσεις θα κάνει την επίσημη παρουσίαση της η νέα Lotus Elise στην έκθεση της Γενεύης. Το αυτοκίνητο θα έχει νέα στιλιστικά στοιχεία που θυμίζουν τη μεγαλύτερη Evora και βελτιώνουν την αεροδυναμική του κατά 4%.