Τα ιταλικά αυτοκίνητα, εκτός από την φινέτσα και την ανώτερη εμφάνιση, αποτελούν και διαμάντια της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το service τους λοιπόν είναι απαιτητικό και πρέπει να το πραγματοποιούν εξειδικευμένοι επισκευαστές.

Τop experts συνεργεία για ιταλικά αυτοκίνητα

3028 Επισκέψεις στο άρθρο

Πρόκειται για εξειδικευμένους τεχνικούς πάνω στα ιταλικά μοντέλα, οι οποίοι εγγυόνται την άριστη επισκευή και συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Χρησιμοποιούν τα κατάλληλα ανταλλακτικά, μηχανήματα και εργαλεία για να προσφέρουν την τέλεια εξυπηρέτηση.

ΚΟΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
SLR ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. (ΣΑΛΙΑΡΙΔΗΣ)

Κάθε καλοκαίρι το αυτοκίνητό μας επιβαρύνεται επιπλέον από τις υψηλές θερμοκρασίες του ελληνικού καύσωνα, αλλά και από μία σειρά από άλλους παράγοντες, όπως τα πολλά χλμ. και η ποιότητα των δρόμων προς τους θερινούς προορισμούς, είτε πρόκειται για διακοπές κατά τη διάρκεια των αδειών, είτε για τις σύντομες εξορμήσεις του σαββατοκύριακου, ενώ αλλαγή δεδομένων για το αυτοκίνητο, έχουμε συνήθως αυτή την εποχή και από το αυξημένο βάρος φόρτωσης. Με δεδομένο μάλιστα, ότι τα καλοκαιρινά ταξίδια, συνήθως αφορούν όλη την οικογένεια, η καλή κατάσταση του αυτοκινήτου μας μεγιστοποιείται, αφού ισοδυναμεί με την ασφάλεια και των δικών μας ανθρώπων.

Kοινοποίησε το »


Καταπονούνται μέρη λόγω ειδικών συνθηκών

Οι ειδικές συνθήκες που αναφέραμε παραπάνω φυσικά έχουν συνέπειες σε διάφορα μέρη του αυτοκινήτου μας. Κανείς δεν θέλει να βρεθεί αντιμέτωπος με αναπάντεχα συμβάντα σε τέτοιες περιόδους, τα οποία και «απειλούν» από την ξεγνοιασιά του, μέχρι και την ασφάλεια τη δική του και της οικογένειάς του. Ως εκ τούτου, κάθε οδηγός θα πρέπει να «οδηγείται» στη μοναδική, αξιόπιστη λύση του προβλήματος, αυτή του δωρεάν εποχιακού ελέγχου.

Που θα τον βρεις 
Μα φυσικά σε ένα συνεργείο που έχει τα χαρακτηριστικά, με τα οποία θα θεωρείται Top Expert δηλαδή 4 Αστέρων! Ξεχωρίζουν για την άριστη τεχνογνωσία πάνω στην επισκευή των αυτοκινήτων της μάρκας, πάνω στην οποία είναι εξειδικευμένα. Εγγυώνται το άψογο αποτέλεσμα και την άριστη εξυπηρέτηση.  

Παρακάτω ακολουθούν μερικοί από αυτούς του Top Expert οι οποίοι ειδικεύονται στην καλή σσυντήρηση και επισκευή ιταλικων αυτοκινήτων. 
 

Kοινοποίησε το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών