Ψηφιακή εικόνα του kolesa.ru για το ανανεωμένο Ford Puma.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ψηφιακή εικόνα του kolesa.ru για το ανανεωμένο Ford Puma.

Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στο ανανεωμένο Ford Puma

12.503 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2023)

- Ντεμπούτο το 2024 για το ανανεωμένο Puma
- Θα έχει αναασχεδιασμένα φώτα και κλειστή γρίλια στην ηλεκτρική έκδοση
- Με δύο οθόνες 12 ιντσών και πιο εξελιγμένα συστήματα
- Ήπια υβριδικό, σε ST εκδόσεις αλλά και ηλεκτρικό με 136 άλογα

Ντεμπούτο το 2024 για το ανανεωμένο Puma

Το Ford Puma πρόκειται να ανανεωθεί μέσα στο 2024 και αν οι πληροφορίες που έρχονται από το στρατόπεδο της Ford επαληθευτούν, η γκάμα του μικρού SUV θα επεκταθεί με μια πλήρως ηλεκτρικής έκδοσης. Στην γκαλερί μπορείτε να παρατηρήσετε τις δύο ψηφιακές εικόνες του kolesa.ru που δείχνουν πως θα μπορούσε να μοιάζει το ανανεωμένο Puma στην αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση.

Θα έχει αναασχεδιασμένα φώτα και κλειστή γρίλια στην ηλεκτρική έκδοση

Η πιο αξιοσημείωτη διαφορά σε σύγκριση με το τωρινό Puma είναι ο μπροστινός προφυλακτήρας που φαίνεται πως αφορά την ηλεκτρική έκδοση για την οποία σας ενημερώσαμε. Η γρίλια είναι κλειστή για καλύτερη αεροδυναμική, ενώ οι κάτω αεραγωγοί είναι επανασχεδιασμένοι με έμπνευση από τη μεγαλύτερη Ford Mustang Mach-E. Οι προβολείς διατηρούν το ίδιο σχήμα, αλλά επωφελούνται από νέα γραφικά LED. Πίσω, τα φώτα ακολουθούν το παράδειγμα των μπροστινών φωτιστικών σωμάτων, ενώ πιο χαμηλά ο προφυλακτήρας είναι επίσης καινούριος.


Ψηφιακή εικόνα του kolesa.ru για το ανανεωμένο Ford Puma.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ψηφιακή εικόνα του kolesa.ru για το ανανεωμένο Ford Puma.

Με δύο οθόνες 12 ιντσών και πιο εξελιγμένα συστήματα

Το εσωτερικό του ανανεωμένου Puma δεν έχει αποκαλυφθεί αλλά πρέπει να περιμένουμε  κάποιες αλλαγές στη διάταξη του ταμπλό. Δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε το ανανεωμένο Puma να λαμβάνει δύο οθόνες 12 ιντσών όπως στο E-Tourneo Custom, ενώ είναι σίγουρο πως η Ford θα εξοπλίσει το ανανεωμένο Puma με τα πιο πρόσφατα συστήματα ADAS.

Ήπια υβριδικό, σε ST εκδόσεις αλλά και ηλεκτρικό με 136 άλογα

Η φαρέτρα κινητήρων του ανανεωμένου Puma αναμένεται να διατηρηθεί ίδια, κάτι που σημαίνει πως θα συνεχίσει να προσφέρεται με τον ήπια υβριδικό 1.000άρη EcoBoost κινητήρα στα 125 και 155 άλογα σε συνδυασμό με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο. Χωρίς αλλαγές περιμένουμε και τις ST εκδόσεις που επίσης θα ανανεωθούν και θεωρείται σίγουρο πως επίσης θα συνεχίσουν να έχουν στο μηχανοστάσιό τους είτε τον 1.000άρη των 170 ίππων είτε τον 1.500άρη με τα 200 άλογα και τα 320 Nm ροπής. Όσον αφορά το ηλεκτρικό Puma, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το παρών θα δίνει ένας ηλεκτροκινητήρας απόδοσης 136 ίππων και 290 Nm ροπής. Η μπαταρία του ηλεκτρικού Puma λέγεται πως θα φορτίσει από 10-80% σε λιγότερο από 35 λεπτά όταν συνδεθεί σε έναν γρήγορο φορτιστή DC 100 kW.

TI LINGLONG AGORAZO
NISSAN