BRABUS Ultimate E Shadow Edition
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

BRABUS Ultimate E Shadow Edition

164.907 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2019)

Πάνω σε ένα smart ForTwo EQ κάμπριο εργάστηκαν οι άνθρωποι της Brabus και μετά από πολύ δουλειά του πρόσφεραν περισσότερη ισχύ και άλλες αναβαθμίσεις. Γνωρίστε το Brabus Ultimate E Shadow Edition.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το μοντέλο περιορίζεται σε μόλις 28 μονάδες, και η τιμή του στην αγορά της Γερμανίας ξεκινά από τις 64.900 ευρώ. Ξεκινώντας από το κομμάτι της ισχύς ο ηλεκτροκινητήρας είναι πλέον ρυθμισμένος για να προσφέρει 92 ίππους και 180 Nm ροπής, επίδοση κατά 10 άλογα και 20 Nm μεγαλύτερη από αυτή του smart ForTwo EQ. Πλέον το «μικροσκοπικό» κάμπριο κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 10,9 δευτερόλεπτα με τη μέγιστη ταχύτητα να φτάνει τα 130 χλμ./ώρα.
 
Αυτοί που θα το αποκτήσουν, κατά τη διάρκεια της οδήγησης θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από τέσσερα διαφορετικά οδηγικά modes, με το Sport + να είναι το ενδεδειγμένο για εκείνους που θέλουν να έχουν τη μέγιστη διαθέσιμη απόδοση. Αυτοί που δεν χρειάζονται κάτι τέτοιο έχουν στη διάθεσή τους το «Eco» που προσφέρει αυτονομία για 125 χιλιόμετρα.

Στο εξωτερικό μέρος τα φτερά έχουν διευρυνθεί, ενώ τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος έχουν τοποθετηθεί αεροδυναμικά στοιχεία που μεγιστοποιούν την απόδοση του αυτοκινήτου. Τέλος το εξωτερικό μέρος ολοκληρώνεται με ζάντες 18 ιντσών που είναι εφοδιασμένες με εμπρός ελαστικά 205/35 και πίσω 235/30.
 
Η καμπίνα κυριαρχείται από ένα συνδυασμό κόκκινου και μαύρου χρώματος, ενώ διακοσμητικά χαρακτηριστικά από αλουμίνιο και ανθρακονήματα ολοκληρώνουν τη σύνθεση του εσωτερικού.  Επιπλέον στο εσωτερικό βρίσκουμε μία ταμπέλα που αναγράφει την αρίθμηση της μονάδας, ενώ υπάρχουν και ειδικά πατάκια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
4green