Alfa Romeo Giulia Q και Stelvio Q Nurburgring Edition
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Alfa Romeo Giulia Q και Stelvio Q Nurburgring Edition

Alfa Romeo Giulia Q & Stelvio Q Nurburgring Edition

111.491 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2018)

Οι ειδικές εκδόσεις των Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio, οι οποίες σχεδιάστηκαν για να αποτίσουν φόρος τιμής στο Nürburgring παρουσιάστηκαν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης βαμμένες σε γκρι χρώμα, έχοντας δεχτεί την συμβολή ανθρακονημάτων στη γρίλια και στα καπάκια των καθρεφτών. Τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με μαύρες ζάντες, οι οποίες συνδυάζονται με ένα ισχυρό σύστημα πέδησης.

Alfa Romeo 4C Competizione

Alfa Romeo 4C Competizione

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Μεταβαίνοντας στην καμπίνα, συναντούμε αγωνιστικά καθίσματα Sparco, με κόκκινες ραφές, αλλά και ένα δερμάτινο τιμόνι με ένθετα από ανθρακονήματα. Aλλα σημαντικά χαρακτηριστικά είναι το premium ηχοσύστημα Harman Kardon και το σύστημα ψυχαγωγίας που συνδυάζεται με μία οθόνη 8,8 ιντσών.
 
Η παραγωγή θα περιορίζεται σε 108 μονάδες για κάθε μοντέλο, τα οποία θα παίρνουν ισχύ από τον twin-turbo 2.9 λίτρων V6 κινητήρα που παράγει 510 ίππους και 600 Nm ροπής. Επιπλέον, η ιταλική φίρμα θα παρουσιάσει δύο ακόμα εκδόσεις της Stelvio, με την μία να διαθέτει δερμάτινο ταμπλό και δερμάτινα πάνελ στις πόρτες, ενώ η άλλη θα είναι εξοπλισμένη με το πακέτο Performance Pack.
 
Τέλος, η Alfa Romeo παρουσιάζει δίπλα στις ειδικές εκδόσεις τις νέες εξίσου περιορισμένης παραγωγής 4C Competizione και Italia. Η Competizione που βασίζεται στη 4C Coupe είναι χρώματος γκρι ματ, έχοντα ςπαράλληλα ανθρακονημάτινη οροφή και πίσω σπόιλερ. Επιπλέον διαθέτει κόκκινες δαγκάνες φρένων, εξάτμιση Akrapovič και ζάντες 18/19 ιντσών.
 
Σε ότι αφορά την 4C Italia, πηγαίνει σε μια διαφορετική κατεύθυνση, καθώς βασίζεται στην 4C Spider, όντας βαμμένη σε μπλε χρώμα, ώστε να τονίζει ακόμα περισσότερο τις κίτρινες δαγκάνες φρένων, ενώ παρών δηλώνουν η εξάτμιση Akrapovič και το λογότυπο «Spider Italia», πίσω από τις πόρτες.
 
Και εδώ οι παραγωγή των μονάδων θα περιοριστεί σε 108 ανά μοντέλο, παίρνοντας ισχύ από τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 1,75 λίτρων που θα προσφέρει 240 ίππους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN