Corbellati Missile
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Corbellati Missile

111.503 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2018)

Μέσα στα πολλά μοντέλα που έκαναν την εμφάνισή τους στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης βρίσκεται και το Corbellati Missile, το οποίο αν και άγνωστο στο ευρύ κοινό υπόσχεται για ισχύ 1.800 ίππων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η σχεδίαση του νέου supercar φαίνεται να είναι εμπνευσμένη από κλασικά ιταλικά σπορ αυτοκίνητα όπως η Alfa Romeo 33 Stradale και η Ferrari 330 P4, ωστόσο το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο κινητήρας και οι επιδόσεις που υπόσχεται η φίρμα.
 
Η Corbellati Missile λοιπόν παίρνει ισχύ από ένα V8 twin-turbo κινητήρα 9.0 λίτρων, ο οποίος λέγεται πως προσφέρει 1.800 ίππους, όπου η ισχύς μέσω ενός κιβωτίου έξι ταχυτήτων, πηγαίνει αποκλειστικά στους πίσω τροχούς.

Οι επιδόσεις που αναφέρονται κάνουν λόγο ότι το ιταλικό αυτοκίνητο θα είναι σε θέση να φτάσει τα 500 χλμ./ώρα, ενώ από κει και πέρα η Missile έχει εξοπλιστεί με ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης , ένα προσαρμοσμένο σύστημα ανάρτησης αλλά και ισχυρό σύστημα πέδησης.
 
Αν όλα αυτά που αναφέρει η εταιρεία επαληθευτούν και στην πράξη, τότε το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι πιο γρήγορο από τα Hennessey Venom GT και Koenigsegg Agera RS, με το τελευταίο να θυμίσουμε πως έχει το ρεκόρ ταχύτητας σε δημόσιο δρόμο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda