Η Brabus 800 σεντάν βασισμένη στη Mercedes-AMG S63.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Brabus 800 σεντάν βασισμένη στη Mercedes-AMG S63.

Mercedes-AMG S63 Coupe & Sedan Brabus

111.495 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2018)

Δύο ακόμα ισχυρές Brabus ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με στόχο να τραβήξουν τα βλέμματα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης που άνοιξε τις πύλες του. Βασισμένες στην Mercedes-AMG S63, η Brabus πρόσφερε στο γερμανικό σεντάν αλλά και στο αντίστοιχο κουπέ, ακόμα μεγαλύτερη ισχύ, η οποία προέρχεται από το μια αναβαθμισμένη έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου V8 κινητήρα 4.0 λίτρων.

Η Brabus πρόσφερε στο γερμανικό σεντάν αλλά και στο αντίστοιχο κουπέ, ακόμα μεγαλύτερη ισχύ.

Η Brabus πρόσφερε στο γερμανικό σεντάν αλλά και στο αντίστοιχο κουπέ, ακόμα μεγαλύτερη ισχύ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Συγκεκριμένα τα δύο μοντέλα έχουν ισχύ 800 ίππων και ροπή 1.000 Nm, που διοχετεύεται και στους δύο άξονες, προκειμένου να είναι σε θέση να κάνουν τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3.1 δευτερόλεπτα. Αναφορικά με τη μέγιστη ταχύτητα πρέπει να αναφερθεί πως ένα ηλεκτρονικός κόφτης ξεκινά τη λειτουργία του, όταν το ταχύμετρο δείχνει τα 300 χλμ./ώρα.
 
 
Στο εξωτερικό μέρος, τόσο το σεντάν, όσο και το κουπέ έρχονται με ένα αεροδυναμικό κιτ, το οποίο περιλαμβάνει πλήθος ανθρακονημάτινων στοιχείων, που συνοδεύονται από ζάντες αλουμινίου μεγέθους έως 22 ίντσες. Επιπλέον έχει εγκατασταθεί ένα νέο σύστημα ανάρτησης που χαμηλώνει τις Brabus κατά 15 χιλιοστά, ενώ όπως εύκολα γίνεται ορατό το μαύρο χρώμα έχει πάρει τη θέση του, όπως και σε άλλα τέτοια έργα της Brabus.
 
Στο εσωτερικό συνεχίζεται το ίδιο μοτίβο, με τη μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία να καλύπτει τα καθίσματα, ενώ και εκεί βρίσκονται οι ίνες άνθρακα, με την εταιρεία να προσφέρει επιπλέον πλήθος προαιρετικών επιλογών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
OPEL