Η Skoda φρεσκάρει στα σημεία τη Fabia με τις περισσότερες αλλαγές να εντοπίζονται στον πρόβολο.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Skoda φρεσκάρει στα σημεία τη Fabia με τις περισσότερες αλλαγές να εντοπίζονται στον πρόβολο.

Ανανεωμένη Skoda Fabia

111.504 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2018)

Η ανανεωμένη Skoda Fabia κάνει το ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, όντας φρεσκαρισμένη αισθητικά σε ορισμένα σημεία, εντάσσοντας για πρώτη φορά στον προαιρετικό εξοπλισμό τις ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Για πρώτη φορά η Fabia θα είναι διαθέσιμη -προαιρετικά- με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Για πρώτη φορά η Fabia θα είναι διαθέσιμη -προαιρετικά- με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Μπορεί οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνισή του μικρού τσέχικου μοντέλου να μην είναι μεγάλες, ωστόσο είναι υπαρκτές, καθώς η κατασκευάστρια εταιρεία εφοδίασε το μοντέλο της με ανασχεδιασμένα LED φωτιστικά σώματα τόσο στο μπροστά, όσο και στο πίσω μέρος.
 
Από κει και πέρα η μάρκα έχει κάνει επίσης μικρές αλλαγές στους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, ενώ για πρώτη φορά, η Fabia θα είναι διαθέσιμη με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών αποκλειστικά στην hatchback έκδοση.

Περνώντας στο εσωτερικό το σύστημα infotainment, το οποίο ονομάζεται Swing, συνδυάζεται με οθόνη αφής 6,5 ιντσών όντας πλούσιο σε δυνατότητες διασυνδεσιμότητας με Bluetooth, θύρες για USB και κάρτα SD, ενώ προαιρετικά θα υπάρχει η επιλογή για να υποστηρίζει και τις εφαρμογές Apple CarPlay, Android Auto και MirrorLink.
 
Το φρεσκάρισμα στην καμπίνα δεν τελειώνει εδώ, καθώς η φίρμα προσφέρει νέες επιλογές ταπετσαρίας, ενώ οι πίσω επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν το tablet τους σε μία ειδική θήκη που βρίσκεται στην πλάτη των εμπρός καθισμάτων, αλλά και να χρησιμοποιήσουν τον LED φακό, που είναι μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού.
 
Τέλος, σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα η ανανεωμένη Fabia θα προσφερθεί με τέσσερις επιλογές, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίζει ο τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας χωρητικότητας 1,0 λίτρου. Αναλυτικότερα, ο ατμοσφαιρικός MPI θα προσφέρεταο σε δύο εκδόσεις με ισχύ 60 ή 75 ίππων, ενώ ο 1.000αρης TSI θα αποδίδει με τη σειρά του 95 ή 110 άλογα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
OPEL