• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ανοιξαν οι πύλες της 88ης Έκθεσης Αυτοκινήτου στη Γενεύη κι εμείς σας μεταφέρουμε live όλες τις πληροφορίες για τις πρεμιέρες των νέων μοντέλων.

Live από Γενεύη: Όλα τα νέα μοντέλα της Έκθεσης

Διαβάστηκε από 74272 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/3/2018
 

Η Έκθεση της Γενεύης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς για τον χώρο του αυτοκινήτου και όχι άδικα, καθώς εκεί πραγματοποιούνται δεκάδες νέες, αλλά και παγκόσμιες πρεμιέρες.

Κάθε χρόνο πραγματοποιείται η Έκθεση της Γενεύης, αποτελώντας ένα από τα δημοφιλέστερα ετήσια event. Η ιστορία της είναι μακρά και χάνεται πίσω στο χρόνο, με το ντεμπούτο της να γίνεται το 1905.

Σήμερα λοιπόν, η 88η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης άνοιξε τις πύλες της κι εμείς σας παρουσιάζουμε σταδιακά όλες τις πρεμιέρες, αλλά και τα σημαντικότερα μοντέλα που κάνουν το ντεμπούτο τους επί ευρωπαϊκού εδάφους από τους 180 εκθέτες.
 
Από όλους τους πρωταγωνιστές της φετινής έκθεσης, συλλέξαμε αυτούς που θεωρούμε πως θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα φλας. Ανάμεσά τους θα δείτε τα best sellers του αύριο, εκθαμβωτικά supercars, μοναδικές λιμουζίνες, αλλά και πρωτότυπα οχήματα που θα καθορίσουν τις μελλοντικές τάσεις της αυτοκίνησης.

(ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  • psit

    Αλήθεια, δεν ανακοινώθηκε στην Γενεύη ο νικητής για τον θεσμό του Αυτοκινήτου της Χρονιάς? Ποιος ήταν?

      4
  • St

    χα....από τα 56 μοντέλα αυτοκινητων που παρουσιάζονται , σε μενα ενδιαφερουν μονο συο το ΚΙΑ seed και το τογιοτα Yaris......!!!!

      4